Ons team

Hoe heette diegene ook alweer met wie ik vandaag heb gesproken? Wat is het gezicht bij die naam? Bijna alle vrijwilligers vind je hieronder.

Yvonne Hunink
Na 10 jaar bij José is de opvang verhuisd naar de achtertuin van Yvonne, waar de opvang met liefde voortgezet wordt. Yvonne werkt al jaren bij de opvang.
Konijnenopvang Hillegom FacebookKonijnenopvang Hillegom
Irene
Mijn naam is Irene van der Aar en ik help in de opvang op donderdag. Tevens geef ik met mijn twee konijnen demo's onder de naam Konijnencentrum Famke, laat ik zien hoe je een konijn kan trainen, en kun je bij mij terecht voor vakantieopvang. Zie ook mijn facebookpagina.
Konijnencentrum FamkeEmail Irene
Stella
Iedere woensdag verschoont Stella de konijnenverblijven samen met Yvonne en Janice. Verder voorziet ze de dieren van voedsel, water en geeft ze de lieverds een aai over hun bolletje. Tot slot veegt ze de boel netjes aan kant.
Simone Hervij
De site en huisstijl van de opvang is ontworpen en gebouwd door Simone. Ze onderhoudt de website, Facebookpagina en is onze grafisch ontwerpster.
SuperTinyFacebook - SuperTinyEmail Simone
Alice Duyndam
Alice is sinds mei 2014 vrijwilliger bij de opvang. Zij helpt één zondag in de maand en doet veel pleegzorg. U kunt ook bij Alice terecht voor vakantieopvang voor cavia's en konijnen. Zie haar Facebookpagina.
Animals in WonderlandAnimals in Wonderland Facebook
Brenda
Naast wekelijks vrijwilligerswerk bij de opvang heeft Brenda ook regelmatig konijnen in pleegzorg. Ook kun je bij Brenda terecht voor gedragsproblemen, konijnentraining en advies over de verzorging.
Cilia Oosterhof
Cilia werkt op de 4e zondag in de maand als vrijwilliger. Cilia draagt zorg voor schone hokken en het voeren van de konijnen. Uiteraard krijgen zij tussendoor (knuffel)aandacht. Daarnaast heeft Cilia zo nu en dan konijnen in pleegzorg.
Ankie
Ankie werkt elke dinsdag als vrijwilliger bij de opvang. Verder is zij oproepbaar in geval van nood.
Janice
Janice werkt op de woensdag sinds 2011 bij de opvang als vrijwilliger en vindt het nog steeds erg leuk om te doen.
Evelyne
Evelyne helpt de klanten op de zaterdagmiddag. Daar geniet zij erg van de konijnen en het klantcontact.
Dominique
Dominique is al sinds 2012 vrijwilliger bij de konijnen. Zij komt elke zaterdag en vindt het super leuk om bij de konijnen te zijn, om ze te verzorgen en knuffelen.
Sylvia
Iedere 1e en 5e zondag van de maand zorgt Sylvia met samen met 1 of 2 andere zondag-vrijwilligers voor de konijnen. Zelf heeft ze ook 6 konijnen en 4 cavia's die - op één konijn na - allemaal uit de opvang komen.