Ons team

Hoe heette diegene ook alweer met wie ik vandaag heb gesproken? Wat is het gezicht bij die naam? 365 dagen per jaar staan onze vrijwilligers klaar om voor onze konijnen te zorgen.  Bijna alle vrijwilligers vind je hieronder.

Yvonne
Na 10 jaar bij José is de opvang in 2016 verhuisd naar onze achtertuin. Je vindt mij regelmatig in de opvang waar ik koppelingen begeleidt en konijnen opneem en uitplaats. Ook zit ik in het bestuur. 
Konijnenopvang Hillegom FacebookKonijnenopvang Hillegom
Irene
Mijn naam is Irene en ik help in de opvang op donderdag en vaak op zaterdag. Tevens geef ik met mijn twee konijnen demo’s,  laat ik zien hoe je een konijn kan trainen, kun je bij mij terecht voor vakantieopvang en ben ik gespecialiseerd in het trimmen van konijnen. Zie ook mijn facebookpagina.
Konijnencentrum FamkeEmail Irene

Stella
Iedere woensdag verschoon ik de konijnenverblijven samen met Yvonne en Janice. Verder voorzie ik de dieren van voedsel, water en geef ik graag  de lieverds een aai over hun bolletje.
Sabine
Op incidentele basis help ik met het verzorgen van de konijnen in de opvang. Daarnaast ben ik ook bestuurslid en regel ik veel achter de schermen.

Alice 
Ik ben sinds mei 2014 vrijwilliger bij de opvang. Ik help af en toe in de opvang.  Bij mij kun je terecht voor vakantieopvang voor cavia’s en konijnen. Zie mijn Facebookpagina.
Animals in WonderlandAnimals in Wonderland Facebook
Brenda
Tegenwoordig ben ik niet vaak meer fysiek in de opvang aanwezig, maar ik word wel regelmatig ingeschakeld bij gedragsproblemen en moeilijke koppelingen. Verder zit ik in het bestuur en regel ik veel zaken voor de opvang achter de schermen. 

Cilia
Ik werk een zondag per maand als vrijwilliger in de opvang. Op deze dag draag ik zorg voor schone hokken en het voeren van de konijnen. Uiteraard krijgen de konijnen tussendoor genoeg (knuffel)aandacht! 
Ankie
Elke maandag werk ik met veel plezier in de opvang. Ook ben ik oproepbaar in geval van nood.

Janice
Als sinds  2011 werk ik als vrijwilliger voor de opvang. Ik help met het verzorgen van de konijnen verschonen van de hokken, begeleid koppelingen en plaats konijnen uit. Ook zit ik in het bestuur van de opvang. 

 

Anneliese
Elke dinsdag werk ik in de opvang. Ik ben gespecialiseerd in de vachtverzorging van konijnen. Je kunt via de opvang een afspraak met mij maken voor het trimmen van konijnen. 

Dominique
Ik ben al sinds 2012 vrijwilliger bij de konijnenopvang. Ik kom elke zaterdag en vind het super leuk om bij de konijnen te zijn, om ze te verzorgen en te knuffelen.
Sylvia
Ik kom regelmatig op zondag de konijnen in de opvang verzorgen.